Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

Γιατί μπαμπά;


ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Δεν απεργούν ποτέ οι εφοπλιστές? Οι βουλευτές? Οι υπουργοί? ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Δεν είδα κανέναν απ’ αυτούς ΠΟΤΕ στη φυλακή?
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Αφού έκλεψες κι εσύ, δεν έχουμε βίλες, πισίνες, κότερα, τζιπ, φιλιπινέζες…
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Αφού τους βρίζεις συνέχεια, τους ξαναβλέπω μετά από όλες τις εκλογές πάλι στη βουλή? (Αντί να σαπίζουν στη φυλακή????????)
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Δεν σου διαγράφουνε και εσένα τα χρέη όπως κάνουνε στους μεγαλοεκδότες, μεγαλοεφοπλιστές και βιομηχάνους? Εσύ χρωστάς περισσότερα?
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Δεν σου διαγράφουνε και εσένα τα προστίματα όπως στην «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» χρηματιστηριακή? Εσύ χρωστάς περισσότερα?
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Δεν λάδωσε και εσένα ο Χριστοφοράκος?? (Πάλι μπάλα έβλεπες και δεν άκουσες το κουδούνι??)
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Οι τράπεζες συνεχίζουν να μας κλέβουν με κάθε τρόπο και μέσο, ακόμα και όταν η «δικαιοσύνη» αποφασίζει εναντίον των παράνομων πρακτικών τους???.............................
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Δεν φορολογούν τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ των τραπεζών και των μεγαλοκαρχαριών?? Αυτοί δεν έχουν πλάτη να βάλουν?? (Αλλά ξέχασα….αυτοί έχουν κάτι….άλλο και μας το ….βάζουν μέχρι το λαρύγγι….).
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ τρέξανε όλοι να βοηθήσουνε τις τράπεζες όταν κινδυνεύανε με κραχ, με πακτωλούς δις και τώρα δεν μας βοηθάει κανένας??...Γιατί αντίθετα, μας παίρνουν κι αυτά που δεν έχουμε??
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ οι αστυνομικοί φυλάνε όλους τους μεγαλοδημοσιογράφους, μεγαλοκαρχαρίες, μεγαλοδικηγόρους, κάθε είδους πολιτικού? Και αφού είναι τόσο μεγαλοκάτι, δεν μπορούνε να πληρώσουνε για τη φύλαξή τους? Γιατί μπαμπά εμάς που είμαστε τόσοι πολλοί μας φυλάνε τόσοι λίγοι?? Οι άλλοι αξίζουν περισσότερα από εμάς?? Πόσο κοστολογείτε τελικά μια ανθρώπινη ζωή??
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Διαγράφουμε κάθε τι «ΕΘΝΙΚΟ» από παντού?? Μήπως «ΕΘΝΙΚΟ» σημαίνει κάτι κακό??
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Όλοι οι υπόλοιποι «γείτονές» μας ασκούν εξωτερική και εσωτερική πολιτική εις βάρος της ΕΛΛΑΔΑΣ μας??
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Εμείς δεν αντιδρούμε?? Δεν μπορούμε ή μήπως ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ?? (Γιατί εσύ μου έμαθες μπαμπά ότι δεν υπάρχει «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ»…μόνο «ΔΕΝ ΘΕΛΩ»…..)
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Όλοι τα βάλανε με την ΕΛΛΑΔΑ μας?? Μήπως εμείς έχουμε το μεγαλύτερο έλλειμμα?? Μήπως εμείς χρωστάμε τα ποιο πολλά?? Και η Γαλλία? Η Ιταλία? Η Γερμανία? (ποιος επιβαρύνθηκε την ένωση των δύο Γερμανιών??. Ο Χέλμουτ Κόλ δεν καταδικάστηκε για διαφθορά?? Μήπως ήταν Έλληνας Ομογενής??. Οι siemens, lidl, praktiker, carrefour, deutche telekom……, μήπως είναι ελληνικών συμφερόντων εταιρίες??)
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Δεν λένε οι πολιτικοί μας στους φίλους μας ευρωπαίους πόσος είναι ο μέσος μισθός και η σύνταξη του Έλληνα και το κόλπο με τα επιδόματα (αύξηση του μισθού χωρίς να έχει επίπτωση στη σύνταξη)?? Γιατί δεν τους ρωτάνε γιατί οι ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ εταιρίες πουλάνε εδώ στην Ελλάδα τα ίδια προϊόντα πιο ακριβά??
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ δεν έχουμε δικά μας εργοστάσια και εισάγουμε τα πάντα (από σπίρτα μέχρι οπλικά συστήματα)?? Γιατί αγοράζουμε και ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ οπλικά συστήματα και δεν έχουμε συμπαραγωγή (όπως οι «φίλοι» μας οι τούρκοι)??
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Οι πολιτικοί άλλα σου λένε πριν τις εκλογές (Ή όταν είναι στην αντιπολίτευση) και άλλα σου κάνουν μετά??? Γιατί μπαμπά δεν τους κοροϊδεύεις και εσύ?? Να τους λες ότι θα τους ψηφίσεις (και να σου κάνουν το ρουσφέτι…) αλλά να ΜΗΝ τους ψηφίζεις??? Αυτοί είναι πιο έξυπνοι από εσένα???
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ γίνονται οι εξεταστικές αφού ποτέ κανείς δεν την πληρώνει?? Γιατί υπάρχει νόμος περί ευθύνης υπουργών αφού ποτέ δεν φταίνε??? Γιατί αφού ακούμε την ευρώπη σε όλα τα άλλα, δεν τους ακούμε και όταν μας καταδικάζουν γιατί δεν άρουμε την ασυλία σε βουλευτές (για αδικήματα πλην πολιτικών διώξεων)??
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ όλοι αυτοί που λένε ότι ασκούν «λειτούργημα» τελικά δεν λειτουργούν με τίποτα και ποτέ?? Και γιατί η γιαγιά λέει συνέχεια «Λειτουργοί και μαλ….ίες. Αλειτούργητοι να πάνε Θεέ μου και ας πάω κι εγώ στη κόλαση»..??
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Στο σχολείο πρέπει να μάθω και αλβανικά, πακιστανικά, τούρκικα?? Δεν μου φτάνουν τόσες ξένες γλώσσες που με στέλνεις να μάθω κάθε μέρα??
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Αφού υπάρχει δωρεάν παιδεία (λόγω των φόρων που πληρώνεις) πληρώνεις τόσα λεφτά για φροντιστήρια?? Μήπως εγώ φταίω που είμαι χαζός και δεν τα μαθαίνω καλά στο σχολείο?
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Αφού υπάρχει δωρεάν υγεία (λόγω των φόρων που πληρώνεις) πληρώνεις τόσα για την υγεία μας σε κλινικές και ιδιωτικούς γιατρούς??
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Δεν μου λές πόσα τελικά παίρνουν όλοι οι μεγαλοσυνδικαλιστές που «υπερασπίζονται» τα δικαιώματά σου (και συμπτωματικά πάντα «χάνουν» στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων….Μάλλον γιατί διαπραγματεύονται τη δική τους «αμοιβή»)..και πάντα βολεύονται σαν βο(υ)λευτές ή πρόεδροι οργανισμών??
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Ανέχεσαι να σου επιβάλει όρους λιτότητας και να σε «μαλώνει» ότι δεν κάνεις καλό οικογενειακό κουμάντο, ο κάθε γκαργκάνας και ο κάθε προβόπουλος ( με ετήσιο δηλωθέν εισόδημα πάνω από 4.800.000,00 ευρώ)???? Και αμέσως μετά από τις δηλώσεις του να υπογράφει για τον εαυτό του αύξηση των bonus…???
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ εσύ φοβάσαι μην χάσεις τη δουλειά σου ενώ ο υποδιευθυντής της ΔΕΗ παραιτείται και παίρνει αποζημίωση 160.000 ευρώ?? Εσύ πόσα θα πάρεις εάν παραιτηθείς??
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Οι παπάδες δεν εναντιώνονται στη μη απόδοση δικαιοσύνης, στην εξαπάτηση και στον κατήφορο αξιών και ιδεών που πήραμε και δεν βοηθάνε τον απλό λαό με την αμύθητη εκκλησιαστική περιουσία τους?? Γιατί μας βγάζουν στο δρόμο ΜΟΝΟΝ όταν πάνε να τους φορολογήσουν??? Για ποιο λόγο άραγε, γίνονται οι δωρεές?? Για να αγοράζουν μετοχές και ακίνητα οι παπάδες ή για να βοηθάνε αυτούς που έχουν ανάγκη?? Γιατί η μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα (η εκκλησία ο.ε…ορθόδοξη εταιρία) είναι εκτός χρηματιστηρίου?? Απλά για να μην φορολογείται……
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Μου είπες ότι πιστεύεις στο Θεό αλλά όχι στους παπάδες?? Αυτοί δεν είναι οι άνθρωποι του Θεού??? Δεν θέλουν το καλό μα;? Δεν βοηθάνε όποιον έχει ανάγκη??
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Ακούς τους μεγαλοδημοσιογράφους (που σίγουρα παίρνουν κάτι παραπάνω από 700 ευρώ) να σε κοροϊδεύουν και να γελάνε με το πόσο εύκολα σε πείθουν για ότι αποφασίσουν να περάσουν σαν γραμμή τα αφεντικά τους, τα οποία με τη σειρά τους λαδώνουν τους πολιτικούς για να περάσουν τα δικά τους νομοσχέδια και να φάνε και άλλες επιδοτήσεις και συμβόλαια και έργα και….και….και…η απληστία τους δεν έχει όρια…….???
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Μουντζώνεις τον πρετεντέρη και την μακρή (και τον κάθε πρετεντέρη και την κάθε μακρή)…..αντί να μουτζώνεις τον εαυτό σου??? Στο κάτω κάτω ο πρετεντέρης και η μακρή (και ο κάθε πρετεντέρης και η κάθε μακρή) την δουλειά για την οποία τους πληρώνουν τα αφεντικά τους κάνουν και την κάνουν πολύ καλά………
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Ο πρωθυπουργός μας εκτός από τούρκους και αμερικάνους συγγραφείς δεν διαβάζει και Μακρυγιάννη?? Μήπως γιατί δεν έχει μεταφραστεί στα αγγλικά?? Ή μήπως γιατί ήταν ένας αγράμματος Στρατηγός της Επανάστασης του 21???
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Μου είπες ότι ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται?? (αυτοί χαίρονται συνέχεια χωρίς σταματημό από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους….τελικά μπαμπά πόσο κρατάει αυτός ο «πρώτος χρόνος» στην Ελλάδα μας??
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Δεν πήρες ποτέ επιδόματα, βοηθήματα, ασφάλεια, επιδότηση…..Μήπως γιατί δεν είσαι (λαθρο)μετανάστης αλλά ΈΛΛΗΝΑΣ?
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Θα γίνουν ¨Ελληνες και άλλοι (λαθρο)μετανάστες?? Έχουν δουλειά όλοι οι Έλληνες και θα δώσουμε και σάυτούς?? Εμείς τους καλέσαμε να έρθουνε μπαμπά?? Και εάν τους κάνουμε Έλληνες είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για την Ελλάδα μας (τους)??? Γιατί εσύ μου έμαθες μπαμπά ότι ούτε γεννιέσαι, ούτε γίνεσαι Έλληνας….ΜΟΝΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ……(Ποιος από αυτούς είναι έτοιμος να το κάνει μπαμπά??..Όχι ότι ξέρω και πολλούς από τους «ιθαγενείς» να είναι έτοιμοι να το κάνουν….Μάλλον θα πολεμάνε όλοι από τα καφέ και τα σαλέ του εξωτερικού…).
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Δεν θυμάται κανένας από τους πολιτικούς μας τους ΗΛΙΑΚΗ, ΣΙΑΛΜΑ, ΓΙΑΛΟΨΟ, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ, ΒΛΑΧΑΚΗ, ΣΟΥΜΠΟΥΡΟ (και κυρίως τις οικογένειές τους) και τόσους άλλους που θυσιάστηκαν για την ΠΑΤΡΙΔΑ τους???
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ μου παραδίδεις μια τέτοια κοινωνία, μια τέτοια ΕΛΛΑΔΑ, ένα τόσο μαύρο μέλλον???
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ?? ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ??? ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ??
ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ αφού λές ότι όλοι οι απλοί Έλληνες βράζουν, οργίζονται, βρίζουν και θυμώνουν, δεν το ΔΕΙΧΝΟΥΝ?? Πως?? Θα σου πώ εγώ Μπαμπά..
Μπορείτε στις 25 Μαρτίου 2010, (σημαδιακή ημερομηνία) μετά την παρέλαση, να κάνετε ΠΑΡΕΛΑΣΗ (ΟΧΙ διαδήλωση). Όσοι αισθάνεστε ακόμα ΈΛΛΗΝΕΣ. Με την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια για τον ΕΛΛΗΝΑ που ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ για όλη αυτή την κατάντια μας (ή έστω που έχει τη μικρότερη ευθύνη). Χωρίς τις ταμπέλες των κομμάτων και των συνδικάτων. (Και εάν θελήσουν να καπελώσουν αυτή τη κίνηση , να τους στείλετε στο τέλος της ουράς)……Να διαδοθεί από στόμα σε στόμα. Από blog σε blog. Από mail σε mail. Από sms σε sms. Όλοι μαζί..ενωμένοι…(γιατί είναι γνωστή η συνταγή του διαίρει και βασίλευε…). Σε κάθε πόλη και χωριό…Μια παρέλαση αξιοπρέπειας αλλά και υπενθύμισης… Ότι : ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ….ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ….ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ….ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ…
Μπορείτε να τους αποδείξετε ότι μπορείτε να ενωθείτε?? Μπορείτε να τους αποδείξετε ότι επιτέλους ξυπνήσανε το θηρίο που κοιμότανε?? Τον πραγματικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ……Μπορείτε μπαμπά ή θα ξαπλώσετε και πάλι στους καναπέδες σας??? Εγώ πάντως μπαμπά έρθεις δεν έρθεις ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!!! Έστω και μόνος μου…..Θα έχω κάνει κάτι……
Θα έχω στείλει ένα μήνυμα…Και θα είναι το πρώτο από πολλά….Και θα με φοβηθούν….Γιατί απλά δεν θα ξαναβγούν…..ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ…….

για την αντιγραφή από (http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.com/2010/03/blog-post_06.html)%20ο
 ο μπαμπάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου