Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Achtung – Achtung.............

Έχουμε και λέμε: Γιατί νομίζετε γυρίζουν τόσους μήνες τα αυτοκίνητα της καθεστωτικής Γκεστάπο και σας φωνάζουν με τα μεγάφωνα «Achtung – Achtung, η χώρα πεθαίνει, τα spreads χοροπηδάνε σαν κατσίκια, βουλιάζει ο Τιτανικός, παππού θες σύνταξη; Θα πάρεις τ’ αρχ…α μας. Παιδιά φάτε το φαΐ σας, έρχεται το ΔΝΤ κλπ»;
Αυτό, αδέρφια, λέγεται προετοιμασία, ήγουν τρομοκράτηση, καθήλωση και χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Είπαμε, ο Φόβος είναι όπλο. Με αυτό το όπλο στον κρόταφο του Λαού, ο Γεώργιος Παπανδρέου ο Έσχατος και Φαρμακερός, θα κάνει όλα τα όνειρα του πραγματικότητα.
Όχι, ρε σεις, ο Γιώργος δεν είναι «πράκτορας» κανενός. Είναι αρκετά αμερικανάκι από μόνος τους και δεν χρειάζεται ούτε χειριστή, ούτε χορηγό. Σας το λέω και δεν το καταλαβαίνετε: Ο Γιώργος τα ΠΙΣΤΕΥΕΙ αυτά από μόνος του.
Θεωρεί την κρίση ευκαιρία για να περάσει όλες τις ιδεοληψίες του στην πράξη. Θέλει να τελειώνει με τον οπισθοδρομικό μονομπλόκ ελληνικό εθνισμό, να μας κάνει cool, παρδαλούς, ανεκτικούς, πολίτες του κόσμου. Να μας συμπαθήσει επιτέλους η mamy κι ο Νίκ, που ζήσανε τόσα χρόνια σ’ αυτή την έρημο με τους "Απάτσι".
Τα δε λίμπεραλ αμερικανάκια αγαπούν τους πραγματικούς Απάτσι. Ξέρετε γιατί; Γιατί δεν έχουν Ιστορία. Ελάχιστα πράγματα. Τους αντιμετωπίζουν λοιπόν συμπαθητικά και με ανωτερότητα. Αφού τους κατάκλεψαν και πετσόκοψαν, τους δίνουν λίγη φιλανθρωπία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου