Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

για τις μεγάλες εποχές που θά’ ρθουν.......

Αγαπητοί πατριώτες......
ΔΥΣΤΥΧΩΣ χάθηκαν και τα αυγά και τα πασχάλια. Χάθηκε η εθνική μας αξιοπρέπεια, εξανεμίστηκε το φιλοτιμό μας, προδόθηκε η εμπιστοσύνη του Έλληνα στο πολιτικό σύστημα. Καταδικάστηκαν γενιές να ζήσουν υπόδουλοι (διότι οταν χρωστάς δεν δικαιούσαι να μιλάς να δικδικείς )και ο λαoυτζίκος( όχι τα κoλωνάκια) σα χαμένος ακούει και παγωμένος δεν αντιδρά, γιατί δεν το πιστεύει κατά βάθος αυτό που τον περιμένει.
Τι περιμένει το μέσο Έλληνα νοικοκύρη, το φτωχό έργατη του μεροκάμματου, τον περήφανο αγρότη, τον φτωχό δημόσιο υπάλληλο, δεν μπορεί ουδείς να γνωρίζει αφού δεν γνωρίζουν ούτε αυτοί που μας κυβέρνησαν τα τελευταία 30 χρόνια.
Ολοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και τον απολογισμό μας, πλην όμως οι υπαίτειοι του εθνικού μας ξεπεσμού, διαχρονικά, πρέπει να πάνε σε νέο Γουδή να δικαστούν επί εσχάτη προδοσία, για εσχάτη λεηλασία του εθνικού μας πλούτου, Κοκαλιδες οι Μπαμπολαίοι, οι Λαλιωτηδες, οι Τσοχατζοπουλαιοι, οι Τσουκατοι, οι Σιμήτιδες, οι Μητσοτάκηδες, οι Μεγαλοτραπεζίτες και ολοι αυτοί που κονόμησαν σε βάρος του λαού.
Οι γόρδιοι δεσμοί δυστυχώς δε λύνονται κόβονται και το τσουνάμι που έρχεται ουδείς μπορεί- ούτε κατά φαντασία- να το αντιληφθεί, με 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες στη χώρα, πεινασμένους, που θα βλέπουν το φτωχό πλέον Έλληνα και θα τον καθαρίζουν για το τίποτα .
Αχ καημένη Ελλάδα πως σε κατάντησαν τα λαμόγια.......

Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζικηρύχνουν τη λιτότητα.
Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσίματα
ζητάνε θυσίες.
Οι χορτάτοι μιλάν στους πεινασμένους

για τις μεγάλες εποχές που θά’ ρθουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου