Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Η νέα τραγωδία : Ο “Ελληνικός”….

Σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ALTER (την οποία έχω αποθηκεύσει σε DVD για προφανείς λόγους), ο καθηγητής κ. Μητρόπουλος, απηύθυνε μια τελευταία έκκληση στον Πρωθυπουργό, να διώξει τους εκπροσώπους του ΔΝΤ και να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ήδη χθες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ευρωβουλευτές μίλησαν υπέρ της Ελλάδος για την ληστρική κατά της Χώρας μας συμπεριφορά των κρατών της Ε.Ε. που θα μας βοηθήσουν!, αποκομίζοντας υπέρογκα ποσά ως κέρδη από την διαφορά επιτοκίου δανεισμού. (περίπου 900 εκ ΕΥΡΩ η Γερμανία μόνο)!!!!!
Αλλά που. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω!
Αλήθεια γιατί; Μήπως προσπαθούν να καλύψουν την ευθύνη τους για τις Ευρωπαϊκές αποφάσεις που όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης αποδέχθηκαν και ψήφισαν, και που τελικά αυτές μαζί με την διαχείριση που έκαναν και κάνουν, μας έφτασαν υπό πτώση στην μέση ενός γκρεμού, κοιτάζοντας να δούμε αν κάτω από την ομίχλη υπάρχει δίχτυ ασφαλείας ή φακίρικο κρεβάτι;
Και την στιγμή που επικαλείσαι ως Κυβέρνηση για ένα νέο ήθος και νέα ηθική στον δημόσιο βίο, με δεδομένες τις προεκλογικές υποσχέσεις σου και την κατά 180 μοίρες στροφή στην εφαρμογή της πολιτικής σου, δεν είναι ηθικό να ζητήσεις δημοψήφισμα, για να πάρεις μια τόσο σοβαρή απόφαση;
Εκτός του ότι είναι και νόμιμο βάσει του Συντάγματος.
Εύχομαι ο Ανώτατος Άρχων του τόπου να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, για να μην καταχωρηθεί και αυτός εκ των υστέρων από την Ιστορία, ως συνεργός του ναυαγίου “Ελληνικός” !!!!!!!

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2010/04/blog-post_5012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου