Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009

Επεισόδια παντού αλλά τα διαπλεκόμενα ελληνικά ΜΜE, σιωπούν,όχι όμως και τα ξένα στα οποία είναι πρώτη είδησηΠρώτη είδηση τα επεισόδια στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά μέσα του πλανήτη. Έκτακτα δελτία, ενημερώσεις, απ’ ευθείας συνδέσεις. Φωτιά, χάος, καταστροφές.

Εδώ όμως στην εικονική δημοκρατία του ΓΑΠ, σιωπή. Κανένα μα ΚΑΝΕΝΑ μέσο πλην μίας σύνδεσης του ΣΚΑΙ δεν έβγαλε άχνα. Αντίθετα τα προγράμματα είναι ενδεικτικά του νοητικού επιπέδου που θέλουν να οδηγήσουν τους ψηφοφόρους: “Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος”, τα “Παρατράγουδα” με την αντεξουσιάστρια Ανίτα Πάνια και άλλα επωφελή θεάματα.
Για να δείτε ποιοί διαμορφώνουν γνώμη στις μάζες. Ποιοί λυμαίνονται το Δημόσιο χρήμα ανεβοκατεβάζοντας και εκβιάζοντας κυβερνήσεις. Και βέβαια, πόσο ενάντια είναι ο ΓΑΠ στα συμφέροντα. Αφού ρε ΓΑΠ δεν χρωστάς σε κανέναν, πως ανέχτηκες το σκηνικό του τρόμου που στήθηκε τον Δεκέμβρη, στις πρόσφατες φωτιές στην Αττική και όλη την τρομολαγνεία των διαπλεκομένων πάνω στην οποία στηρίχθηκε η εκλογή σου;
Και πως θα ένιωθες εάν ο Σαμαράς έβγαινε στην Ευρώπη μιλώντας με Αλμούνιες και Τρισέ δίνοντας και συνεντεύξεις στα διεθνή μέσα για να δείξει “πόσο ανίκανη είναι η κυβέρνηση” και πόσο “Αδύναμο κράτος” είναι η Ελλάδα”; Γιατί κύριε πολέμιε της ανομίας αυτά έκανες πριν έναν χρόνο ασχέτως εάν τα καλοταϊσμένα ΜΜ”Ε” τα λησμόνησαν.
Αυτό για να θυμάται ο Ελληνικός λαός και να απαντήσει την κατάλληλη στιγμή όπως έκανε πριν λίγες ημέρες.
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου