Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Και όμως ο Αντώνης πήρε τη σκούπα. Πρώτο χτύπημα στην “Αγία Οικογένεια”.

Έξαλλος το μέλος της Κ.Ε. Κώστας Πάσχος με τον Αντώνη Σαμαρά που ανακάλεσε την απόσπασή του στη Ρηγίλλης.
Έξαλλος με τον Αντώνη Σαμαρά εμφανίζεται ο Κώστα Πάσχος. Ο Πάσχος είναι μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ., διατέλεσε πρόεδρος του ΗΣΑΠ και του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας την περίοδο 2004-2009 ενώ είναι πολιτικός φίλος της Ντόρας Μπακογιάννη. Ο γνωστός στα στέκια του Κολωνακίου Πάσχος, μετά από 19 χρόνια απόσπασής του στη Ν.Δ.. βρέθηκε και πάλι να υπηρετεί σε σχολείο ως γυμναστής, μια και αυτό είναι το επάγγελμά του.
Ο Κώστας Πάσχος δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι αυτό. Σε συνομιλία του με φίλους του σε γνωστό καφέ του Κολωνακίου, έλεγε ότι η άρση των αποσπάσεων από τον Αντώνη Σαμαρά οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός ότι εκείνος στήριξε ανοιχτά τη Ντόρα Μπακογιάννη.
«Είναι απαράδεκτος ο Αντωνάκης. Και καλά εμένα δεν με σεβάστηκε. Τη γυναίκα πρώην μεγαλουπουργού της Ν.Δ. που της ανακάλεσε την απόσπαση, γιατί δεν τη σεβάστηκε; Τη γυναίκα υποστηρικτή του Διοικητή ΔΕΚΟ γιατί την έδιωξε κι αυτή;
Και μην μου πει ότι θέλει αποσπασμένους για να δουλεύουν γιατί θα βάλουμε τα γέλια. Εμένα κοντά είκοσι χρόνια που είμαι αποσπασμένος στο κόμμα κανείς δεν μου ζήτησε να εργαστώ. Αυτές οι θέσεις είναι βιτρίνα, για να εξυπηρετούμαστε εμείς και να επιβραβεύονται Βουλευτές, υπουργοί και κομματικά στελέχη. Είναι ντροπή του Αντώνη».
Απ΄ ό,τι φαίνεται δεν θα το αφήσει έτσι ούτε ο κ. Πάσχος ούτε οι υπόλοιποι πρώην αποσπασμένοι στη Ρηγίλλης. Ο Πάσχος ήδη βολιδοσκοπεί το ΠΑΣΟΚ για να τον αποκαταστήσει. Άλλος, στενός υποστηρικτής του προέδρου της Ν.Δ. που και η δική του η γυναίκα αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Δημόσιο, επικοινώνησε με τον Α.Σαμαρά και του δήλωσε ότι από τώρα και στο εξής είναι απέναντί του!
Φουρτούνες ο Αντώνης από εκεί που δεν το περίμενε…
Ας όψεται η προσπάθειά του να βάλει μια τάξη στη Ρηγίλλης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου