Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

«Οι ζωές των άλλων»


Αφού πήγε χθες στη Θεσσαλονίκη για να εμψυχώσει τους δικούς της και να τους καλέσει να προχωρήσουν «μαζί», η Ντόρα Μπακογιάννη πήγε σήμερα στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ και διαφοροποιήθηκε ανοικτά από την θέση της Ρηγίλλης υποστηρίζοντας ότι «η διοικητική καλύπτει τις βασικές απαιτήσεις που έχει θέσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση». Υπέρ του «Καλλικράτη» τάχθηκε και ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ως γνωστόν ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι με το σχέδιο «Καλλικράτης» η τοπική αυτοδιοίκηση αποδυναμώνεται και εξυπηρετούνται κυρίως κομματικές σκοπιμότητες του ΠΑΣΟΚ.
Βεβαίως παρά τις προσπάθειες της Ντόρας να κολακέψει τους παρευρισκόμενους τοπικούς άρχοντες δεν εισέπραξε παρά μόνον τα χειροκροτήματα 5-6 από την πρώτη σειρά.
Αλλά υπάρχει και συνέχεια από την χθεσινή συγκέντρωση του μηχανισμού της στη Θεσσαλονίκη (http://www.antinews.gr/?p=31530 . Σε ερώτηση δημοσιογράφου τοπικής τηλεόρασης για το «πως σχολιάζει τη νέα δήλωση του Σαμαρά ότι την θέλει στην πρώτη γραμμή» η απάντηση της Ντόρας ήταν: «δεν σχολιάζω δηλώσεις άλλων» (!!!).
Τόση οργή πια; Τόση αγένεια προς τον πρόεδρο του κόμματος από μια κυρία καλής οικογενείας;
Τι άλλο να πει κανείς; «Οι ζωές των άλλων Ντόρα μου» όπως παρατήρησε συμπατριώτης τοπικός άρχοντας.
(προσέξετε στην φωτογραφία από την χθεσινή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη το πράσινο σακάκι της Ντόρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου