Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

«Απέσυρε» την υπογραφή υποστήριξης του από τη Ντ.Μπακογιάννη ο Π.Καμμένος

«Απέσυρε» την υπογραφή υποστήριξής του από τη Ντόρα Μπακογιάννη ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ Πάνος Καμμένος. Με επιστολή του κάνει λόγο για συμπεριφορές: «διαφωνώ με φωνές και συμπεριφορές που έχουν σκοπό να πλήξουν ανέντιμα οποιονδήποτε από τους τρείς υποψηφίους για την αρχηγία του κόμματος και αρνούμαι να συμμετέχω σε δημόσιες αντιπαραθέσεις που πλήττουν την εικόνα της παράταξης». Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου με εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας για να σας εκπροσωπώ στη Βουλή των Ελλήνων, να είμαι η δική σας φωνή στο κοινοβούλιο και με την δική σας δύναμη να νομοθετώ και να ασκώ κοινοβουλευτικό έλεγχο στην κυβέρνηση.
Η εμπιστοσύνη σας με τιμά ιδιαίτερα και όπως ασκούσα τα καθήκοντά μου ως μέλος της κυβέρνησης θα ασκήσω τα νέα μου καθήκοντα με την ίδια συνέπεια, εργατικότητα και εντιμότητα. Θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις και από την αξιωματική αντιπολίτευση για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Ο Ελληνικός λαός μας τιμώρησε και μας έστειλε σαφή πολιτικά και κοινωνικά μηνύματα. Οι κλειστές πόρτες, η αλαζονεία, η απληστία και οι ανήθικες συμπεριφορές και πράξεις κάποιων έκαναν πολλούς ΝέοΔημοκράτες να μας γυρίσουν την πλάτη.
Μετά το έκτακτο συνέδριο και την παραίτηση του Κώστα Καραμανλή προχωράμε στην εκλογή του νέου αρχηγού που θα εκλεγεί από την ψήφο όλων μας. Εάν θα ψήφιζε μόνο η κοινοβουλευτική ομάδα θα είχα την υποχρέωση να κάνω μια ανοιχτή διαβούλευση για να αποφασίσουμε μαζί για το νέο αρχηγό. Η απόφαση όμως της κεντρικής επιτροπής και του συνεδρίου να εκλεγεί ο νέος αρχηγός με δημοκρατικές και ανοικτές διαδικασίες με την συμμετοχή όλων μας, δίνει την απόλυτη κυριαρχία στην βάση του κόμματος.
Επομένως η επιλογή Νέου αρχηγού είναι στα δικά σας χέρια. Η μακροχρόνια σχέση μας, ο αλληλοσεβασμός, και όλα όσα μαζί περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια σε αγώνες δύσκολους και έντιμους σε καλές και κακές στιγμές μου επιβάλουν σε αυτή την διαδικασία να συμμετέχω μόνο ως απλός στρατιώτης και με ισοδύναμη και ισότιμη με εσάς ψήφο στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου.
Σε μια δύσκολη στιγμή για την χώρα και την παράταξη προέχει η ομοψυχία και η ενότητα, αρχές που υπηρέτησα σε όλη την πολιτική μου σταδιοδρομία. Λυπάμαι και διαφωνώ με φωνές και συμπεριφορές που έχουν σκοπό να πλήξουν ανέντιμα οποιονδήποτε από τους τρείς υποψηφίους για την αρχηγία του κόμματος και αρνούμαι να συμμετέχω σε δημόσιες αντιπαραθέσεις που πλήττουν την εικόνα της παράταξης.
Θα κάνω τα πάντα για να χτίσουμε μαζί την Νέα Δημοκρατία του αύριο για το καλό της πατρίδας και των πολιτών.
Το σημαντικότερο είναι από τις 30 Νοεμβρίου να είμαστε όλοι μαζί με την νέα ηγεσία του κόμματος για να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη εκείνων που προδώσαμε και να πάρουμε γρήγορα ξανά το τιμόνι της χώρας.
Πάνος Καμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου