Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ν.Δ. ΚΩΣΤΑ ΤΑΣΟΥΛΑ

«Η Ν.Δ από τις Ευρωεκλογές και μετά υφίσταται μια επιδεινούμενη δοκιμασία. Εκλογική, πολιτική και κομματική. Με αποκορύφωμα το αποτέλεσμα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου. Την οδυνηρή ήττα, την χωρίς προηγούμενο αυτή ήττα.
Αλλά και μετά την ήττα η εικόνα της εσωκομματικής αντιδικίας για την ηγεσία συνιστά εν μέρει συνέχιση της δοκιμασίας και μάλιστα χρονικά μακρόσυρτη συνέχιση, δεδομένου ότι για περίπου δυο μήνες μετά τις εκλογές, συζητούμε, διαφωνούμε και μερικοί συγκρουόμαστε για το πρόσωπο του νέου προέδρου του κόμματος.Ήδη βρισκόμαστε, επιτέλους, στην τελική ευθεία αυτής της διαδικασίας. Παρακολούθησα, όπως εκατομμύρια Νεοδημοκράτες, τις θέσεις των υποψηφίων Προέδρων.Κατέληξα στην απόφαση να ψηφίσω την Κυριακή 29 Νοεμβρίου τον κ. Αντώνη Σαμαρά, γιατί θεωρώ πως αντιλαμβάνεται περισσότερο το δεινό πρόβλημα της παρατάξεως μας, πρόβλημα αποχωρήσεως των λεγομένων – κακώς- «δεδομένων» ψηφοφόρων με τους οποίους και πρώτα από όλα θα πρέπει να αποκαταστήσουμε την σχέση εμπιστοσύνης , ώστε με εφαλτήριο ένα συμπαγές και ισχυρό ποσοστό να μπορέσουμε να κερδίσουμε από δεξιά μας και αριστερά μας τους πολίτες που θα μας οδηγήσουν και πάλι στα πρωτεία.Πάνω όμως και πέρα από το πρόσωπο του νέου Προέδρου μεγαλύτερη σημασία έχει η ενότητα μας. Αυτήν υπηρετούμε όλοι μας και αυτή είναι το κύριο μέλημα μας.Για τη Ν.Δ κλείνει άμεσα ο κύκλος της δοκιμασίας. Με νέο Πρόεδρο και ενωμένη θα αναλάβει δυναμικά και εποικοδομητικά τις ευθύνες της ως Αξιωματική Αντιπολίτευση σήμερα και ως Κυβέρνηση αύριο!»

1 σχόλιο:

  1. Τασούλας, ο υφυπουργός άμυνας που επί των ημερών του οι δεξιοί αξιωματικοί μετατίθονταν από Πασοκτζήδες... Να τον χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή