Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Η Βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα υπέρ Αντώνη Σαμαρά

Όποιος υπηρετεί το κοινό καλό και διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης έχει την αγωνία, αν με τη στάση του, τις επιλογές του, την συμπεριφορά του, την ψήφο του θα δικαιώσει όλους εκείνους που για χρόνια υπηρετεί και στέκονται δίπλα του ως καλοί και έντιμοι φίλοι.
Πιστεύω ότι θα πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι όχι για τα λόγια μας αλλά για τις πράξεις μας, έχοντας ως αρχή ότι η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική. Σήμερα, μετά την οδυνηρή εκλογική ήττα της 4ης Οκτωβρίου είναι επιβεβλημένη η αναγέννηση της παράταξης. Η εκλογή του νέου Προέδρου από τη βάση μας, πέρα και μακριά από τη δράση μηχανισμών, αποτελεί ευκαιρία γι’ αυτή την αναγέννηση. Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στη δύναμη μιας ιδέας που έχει ωριμάσει και ήρθε η ώρα της να πραγματοποιηθεί. Και η ιδέα της αναγέννησης ξεκινά από τον επαναπροσδιορισμό των αξιών της παράταξης, της εθνικής υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας. Ο κόσμος έχει αλλάξει, οι πολίτες γνωρίζουν καλύτερα ότι ο χώρος της πολιτικής είναι ένα πεδίο, στο οποίο συγκρούονται τα συμφέροντα με τη λαϊκή βούληση και σε αυτό με την ψήφο τους έχουν πρόσφατα τοποθετηθεί. Ήρθα σε επαφή με εκατοντάδες Σερραίους. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση η μεγάλη πλειοψηφία της βάσης της Νέας Δημοκρατίας έχει ήδη τοποθετηθεί υπέρ αυτών που πρεσβεύει και οραματίζεται ο Αντώνης Σαμαράς. Σεβόμενη τη βούληση αυτών των απλών ανθρώπων της Νέας Δημοκρατίας, που σε αυτούς οφείλω την πολιτική μου παρουσία, τονίζοντας ότι η επιλογή μου γίνεται με καθαρά πολιτικά και ιδεολογικά κριτήρια, με γνώμονα το αύριο της παράταξης και πιστεύοντας ότι ο επόμενος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα είναι και ο επόμενος Πρωθυπουργός της Ελλάδας στηρίζω τον Αντώνη Σαμαρά.
Παράλληλα, όπως και άλλα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, διαφωνώ πλήρως με φωνές και συμπεριφορές που έχουν στόχο να πλήξουν ανέντιμα οποιονδήποτε από τους τρεις υποψηφίους για την αρχηγία του κόμματος και αρνούμαι να συμμετέχω σε δημόσιες αντιπαραθέσεις, που πλήττουν την εικόνα της παράταξης. Είμαι βέβαιη, ότι οι συμπολίτες μας με την αθρόα συμμετοχή τους, έχοντας ως κριτήριο επιλογής την έξωθεν καλή μαρτυρία, την εντιμότητα, την αξιοπιστία, τις ικανότητες, την υπευθυνότητα, τον ρεαλισμό και την πολιτική ειλικρίνεια θα ψηφίσουν τον καλύτερο. Εκείνον που πραγματικά θα δώσει ελπίδα και προσδοκία σε όφελος της Νέας Δημοκρατίας και της πατρίδας. Εγγύηση για το αύριο είμαστε όλοι εκείνοι που θα συμμετάσχουμε στις εκλογές τις 29ης Νοεμβρίου 2009.
Πηγή: dexia tis edem

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου