Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του αναπληρωτή προέδρου του ΕΥΡΩΚΟ Νίκου Κουτσού, ο οποίος νοσηλεύεται από το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Ιατρικού Διευθυντή του Γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας Πέτρου Πετρίδη, η κατάσταση της υγείας του κ. Κουτσού εξελίσσεται ομαλά και η αξονική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε βελτίωση του ενδοκρανιακού αιματώματος.
Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος υποβλήθηκε την Τετάρτη σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση του αιματώματος. Θετική ένδειξη αποτελεί το γεγονός ότι ο κ. Κουτσού ανταποκρίνεται σε εντολές και μπορεί να κουνήσει τα χέρια ή τα πόδια του.Από προχθές ξεκίνησε και η διαδικασία αποσύνδεσής του από τον αναπνευστήρα, με ενθαρρυντικά στοιχεία. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο δρ Πετρίδης, ο δρόμος είναι μακρύς. Για να αξιολογήσουν την κατάσταση του κ. Κουτσού και να δώσουν μία δεύτερη ιατρική γνώμη, κλήθηκαν από το Ισραήλ δύο γιατροί, ένας νευροχειρουργός και ένας εντατικολόγος. Και οι δύο, όπως ανέφερε ο δρ Πετρίδης, συμφώνησαν με τις ενέργειες των Κυπρίων συναδέλφων τους.

Περαστικά από τον a-dexio και καλή επάνοδο στον συναγωνιστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου