Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ-PART II

Τελικά όταν προτάσσεις τα στήθια σου δεν χάνεις ποτέ! Το ΑΠΟΕΛ και κατ'επέκταση τα εθνικά ιδεώδη κέρδισαν και αποστόμωσαν τους ...διεθνιστές!

Ενδεικτικά παραθέτουμε κείμενο από ένα φίλο μας πατριώτη και συναγωνιστή από την Κύπρο μας.

"Αγανάκτηση και απογοήτευση προκάλεσε η απόφαση της ΟΥΕΦΑ να κατηγορήσει τον ΑΠΟΕΛ για ανάρτηση Ελληνικών σημαιών στον τελευταίο αγώνα Champions League στο ΓΣΠ, ένα γήπεδο το οποίο έχει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ να κυματίζει από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.

Αν είναι δυνατόν να τιμωρείται μία ομάδα για την επίσημη σημαία του έθνους. Το ΑΠΟΕΛ είναι ΙΔΕΑ και με αυτή μεγάλωσαν γενεές ΕΛΛΗΝΩΝ στην Κύπρο και όχι μόνο. Το ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική ομάδα ανά το παγκόσμιο της οποίας ένα από τα αρχικά της γράμματα, το ‘Ε', συμβολίζει τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Ως ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ, ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ να σταθούν ασπίδα και να ανοίξουν επιτέλους τα μάτια τους στην πολεμική που δέχονται η ομάδα, ο κόσμος και πάνω απ' όλα τα ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ από μια πιθανή πολιτική συνομωσία που πιθανόν να εξελίσσεται τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό".

Δεσμευόμαστε ότι όσο υπάρχουν ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στον κόσμο αυτό θάμαστε δίπλα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου