Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Σφοδρή επίθεση Μ. Λιάπη κατά Ντ. Μπακογιάννη

«Είναι οξύμωρο να ζητάς να γίνεις αρχηγός της ΝΔ για να την οδηγήσεις στην εξουσία, όταν εσύ ο ίδιος συνέβαλες να πέσει από την εξουσία», υπογραμμίζει ο Μιχάλης Λιάπης κατηγορώντας την Ντόρα Μπακογιάννη ότι έβλαψε την παράταξη...
«Χαρακίρι δικαιούται ο καθένας να κάνει. Να υποχρεώσεις όμως ολόκληρη παράταξη στο χορό του Ζαλόγγου, για ιδιοτελείς σκοπούς, αυτό είναι πολιτικά ανιστόρητο, ηθικά ανεπίτρεπτο, κομματικά ασυγχώρητο. Αλλά πρωτίστως αυταρχικό», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Λιάπης σε συνέντευξή του στον «Κόσμο του Επενδυτή».
Επιπρόσθετα, επιρρίπτει ευθύνες στην πρώην υπουργό Εξωτερικών για τους χειρισμούς της στο θέμα Καραβελα, καταζητούμενου στην υπόθεση της Siemens εξαιτίας των οποίων -όπως εκτιμά ο κ. Λιάπης- άνοιξε κι άλλο η ψαλίδα της διαφοράς με το ΠΑΣΟΚ
Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του κ. Λιάπη για την περίπτωση εκλογής της κ. Μπακογιάννη. Αν εκλεγεί πρόεδρος, «ο κ. Καρατζαφέρης θα κάνει πάρτι» αφού οι παραδοσιακοί δεξιοί ψηφοφόροι θα εγκαταλείψουν το κόμμα, υποστηρίζει.
«Το κόμμα -υπογραμμίζει- δεν μπορεί να έχει στην ηγεσία προσωπικότητα που εκφράζει έναν υπέρμετρο ατλαντισμό και έναν ανεπίκαιρο πια νεοφιλελευθερισμό, που να διατηρεί στενές διαπροσωπικές σχέσεις με τα συμφέροντα και προνομιακές σχέσεις με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου