Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Ο μέσος νεοδημοκράτης, δεν θέλει τη Ντόρα για 5 λόγους :

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ. Επέμενε να γίνει αρχηγός μέσα από τους ελεγχόμενους μηχανισμούς του συνεδρίου και όχι από τον απλό λαό, ξεχνώντας ότι οι σύνεδροι είναι 4.000 και ο απλός λαός 3.000.000. Πόσο δημοκράτης είναι ένας υποψήφιος όταν εναντιώνεται με επιμονή στην ψήφο του απλού λαού, μόνο για να την ψηφίζουμε στις εκλογές μας ήθελε, μπέε;

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΙΣΙΑ.
Παίζει με λαγούς (πχ. Μειμαράκης), παίζει με κλίκες (Έβερτ, Βαρβιτσιώτης, Κεφαλογιάννης), παίζει με πολιτικούς που μας έκαναν μεγάλη ζημιά (πχ. Βατοπεδινούς) και τέλος παίζει με ένα σωρό γλοιώδη άτομα, που εάν δεν ήταν κολλητοί της δεν κάνουν ούτε για κλητήρες.

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΙΚΙ
Χάσαμε με 10% διαφορά. Χωρίς ΠΛΗΡΗ ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού δεν πρόκειται να ξελασπώσουμε ούτε σε 10 χρόνια. Αυτή την ανανέωση δεν μπορεί να την κάνει η Ντόρα γιατί έχει μαζέψει γύρω της ένα σωρό αποτυχημένες μετριότητες (Μεϊμαράκης, Παυλόπουλος, Παπαθανασίου, Κακλαμάνης, Φάνη Πάλλη, Δούκας, Κιλτίδης, Μαρκογιαννάκης, Μαγγίνας, Κοντός, Καλατζάκου, είναι ατέλειωτη η λίστα). Εάν εκλεγεί αρχηγός η Ντόρα όλοι αυτοί θα ζητούν ανταπόδοση με θέσεις και αξιώματα, άρα για τι είδους ανανέωση μιλάμε; Μόνο ο Καραμανλής έφταιξε για την κατάντια μας; Όλα αυτά δείχνουν τη ΡΗΧΟΤΗΤΑ της πολιτικής της σκέψης, άρα δεν κάνει για αρχηγός, είναι λίγη.

Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ
Επιλέγει να ξεχνάει το ρόλο της σε ένα σωρό προβλήματα που δημιούργησε στον Καραμανλή (απόδραση Καραβέλα, σχέση με Ζίμενς και Χριστοφοράκο, υιοθέτηση προδοτικού σχέδιου Ανάν, προσγείωση σκοπιανού αεροπλάνου με το όνομα Μακεδονία στην Κέρκυρα, κλπ). Απεναντίας, μη έχοντας τίποτε άλλο να προσάψει, βάζει τα παπαγαλάκια της συνεχώς να κατηγορούν το Σαμαρά για το 1993, τη στιγμή που όλοι ξέρουμε ότι ο Μητσοτάκης είχε ήδη πουλήσει το όνομα Μακεδονία στους Αμερικάνους και εάν ο Σαμαράς δεν παραιτείτο θα φαινότανε ότι ο ίδιος το είχε μεθοδεύσει.

Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗ ΝΤΟΡΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΚΕΝΤΡΩΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ
Στις επόμενες εκλογές τα Γιωργοκάναλα θα μιλάνε για την αποστασία, για τον Κοσκωτά, για την ΑΓΕΤ-Ηρακλής, για τη Mayo, για το σχέδιο Ανάν, για τη διακυβέρνηση 1990-1993, για τη Siemens, για ένα σωρό μικρές ή μεγάλες, δίκαιες ή άδικες αφορμές αρνητικής προβολής που έχουν δοθεί.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.
Παρόλα αυτά, εάν συνεχίσει το ίδιο διχαστικό βιολάκι μέχρι τις 29 Νοεμβρίου, θα δημιουργήσει μεν πληγές στη Νέα Δημοκρατία αλλά ευτυχώς έχουμε τον απαραίτητο χρόνο για να τις επουλώσουμε.
Σε αυτή την περίπτωση, ελπίζω να συνειδητοποιεί ότι, η ιστορία δεν θα είναι ευγενική μαζί της.

1 σχόλιο:

  1. Πραγματικα πολυ στοχευμενο...

    Παρα ταυτα, η Ντορα δεν πρεπει να παραιτηθει, και μαλιστα, ωφειλει να μεινει μεχρι το τελος. Οχι μονο γιατι αυτο ειναι και πιο δεοντολογικο, αλλα επειδη στη ΝΔ χρειαζομαστε ξεκαθαρο αρχηγο και οχι μελλοντικους υπονομευτες.

    Αν δεν ηττηθει ξεκαθαρα (που ηταν και το σλογκαν της) η Ντορα, η παραταξη δεν θα ησυχασει ποτε απο το Μητσοτακαιικο. Μονο τοτε θα επελθει ιστορικη δικαιωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή