Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ



Μήνυμα υπέρ της ενότητας της παράταξης έστειλε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς από τα Ιωάννινα, τονίζοντας ότι «θα εμποδίσω τον εσωτερικό διχασμό» και επαναλαμβάνοντας ότι «πρέπει να τελειώσουν οι μηχανισμοί». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι στόχος του είναι να συνθέσει τις διαχρονικές αξίες της παράταξης με τις πιο σύγχρονες φιλελεύθερες ιδέες.
Στην ομιλία του, ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε: «Οι εχθροί μας, μας θέλουν χωρισμένους σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα: Από τη μία τους 'παλιοδεξιούς' και από την άλλη τους 'νεοφιλελεύθερους'. [...] Εγώ πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να χωρίσουμε ότι μπορούμε να ενώσουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να συνθέσουμε τις ιδέες μας, όχι να χωρίσουμε την παράταξη».
Ο κ. Σαμαράς επισήμανε: «Θα εμποδίσω τέτοιο εσωτερικό διχασμό. Ρόλος μου είναι να ενώνω και όχι να διχάζω».
Ακόμη, επανέλαβε ότι πρέπει «να τελειώσουν οι 'μηχανισμοί' που πληγώνουν το κόμμα, που αποκλείουν στελέχη, που διχάζουν την παράταξη, που διώχνουν τα μέλη».
Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι θέτει υποψηφιότητα για να μπει ξανά ψηλά ο πήχης του δημοσίου ήθους, της μηδενικής ανοχής σε συμπεριφορές που πλήγωσαν την παράταξη. «Ξέρετε ποιος είμαι και ξέρετε ότι το μπορώ» σημείωσε.
Τόνισε, δε, ότι στόχος του είναι να φέρει πίσω στην παράταξη εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους, καθώς ξέρει τι τους πλήγωσε, τι τους πείραξε. Υπογράμμισε ότι αυτό θα γίνει «αν έχουμε στο νου μας τρεις λέξεις: Ταυτότητα, Ενότητα, Οργάνωση».
Ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να συνθέσει τις διαχρονικές αξίες της παράταξης με τις πιο σύγχρονες φιλελεύθερες ιδέες και τις πιο σύγχρονες αντιλήψεις που κυριαρχούν σήμερα παντού στον κόσμο και τάχθηκε υπέρ του κοινωνικού φιλελευθερισμού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου