Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Παραμάγαζο της Ντόρας ο Δήμος Αθηναίων

Το μηχανισμό του δήμου Αθηναίων για να στηρίξει τον προεκλογικό αγώνα της υποψήφιας για την προεδρία της Ν.Δ. Ντόρας Μπακογιάννη, χρησιμοποιεί ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης. Μέσα από χιλιάδες sms και τηλεφωνήματα, συνεργάτες του δημάρχου καλούν τους υπαλλήλους να συμμετέχουν στις προεκλογικές συγκεντρώσεις της κ. Μπακογιάννη, ενώ ασκούνται ακόμα και πιέσεις προκειμένου να δώσουν το «παρών».
«Ο δήμος Αθηναίων έχει γίνει παραμάγαζο της κ. Μπακογιάννη με εντολή του δημάρχου κ. Κακλαμάνη», δηλώνει στην αυτοδιοίκηση gr. ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Μανώλης. Είναι ενδεικτικό, όπως αναφέρει, ότι λίγες ώρες πριν ο δήμαρχος Αθηναίων μιλήσει χθες στο Mega, εστάλησαν χιλιάδες sms από το δήμο Αθηναίων. «Απόψε στις 8 ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης παρεμβαίνει στις εξελίξεις από το δελτίο του Mega», αναφέρει χαρακτηριστικά το sms που έστειλε ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού σταθμού «Αθήνα 9.84», Θανάσης Καφέζας. Μόνο που στο μήνυμα δεν αναφερόταν ότι η τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Κακλαμάνη έγινε για να εξηγήσει τους λόγους της στήριξής του στο πρόσωπο της κ. Μπακογιάννη και όχι για να μιλήσει, ως δήμαρχος Αθηναίων και πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ για τις "εξελίξεις" στα προβλήματα που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση και τους εργαζόμενους σε αυτή.
Την ίδια στιγμή, γίνονται χιλιάδες τηλεφωνήματα από τα γραφεία των αντιδημάρχων, καλώντας σε συμμετοχή στις συγκεντρώσεις της κ. Μπακογιάννη. Ο κ. Μανώλης καταγγέλλει ότι σχετικό τηλεφώνημα έγινε και σε εκείνον(!) από το γραφείο του αντιδημάρχου Χρήστου Τεντόμα.
Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο κ. Μανώλης «ασκούνται ακόμα και πιέσεις προς τους υπαλλήλους προκειμένου να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου