Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009

Ο ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΝΤΕΡΜΠΙ!

Τελικά και τα "αντικειμενικά μέσα ενημέρωσης" αναγκάζονται να παραδεχθούν ότι η εκλογή Προέδρου στη Ν.Δ. από "περίπατος" της Ντόρας έγινε ντέρμπυ με τ' αποτελέσματα δύο από τις τρεις δημοσκοπήσεις του Σαββατοκύριακου να δίνουν προβάδισμα στον Α. Σαμαρά.

Αναλυτικά:

Στη δημοσκόπηση της ALCO για το Πρώτο Θέμα και σε όσους ψηφοφόρους της ΝΔ θα ψηφίσουν, η Ντ. Μπακογιάννη είναι μπροστά με 40,5% και ακολουθεί ο Αντ. Σαμαράς με 39,7%. Ποσοστό 13,1% παίρνει ο Π. Ψωμιάδης. Στον δεύτερο γύρο προηγείται ο κ. Σαμαράς, ο οποίος συγκεντρώνει 47,3% έναντι 44,7% της κ. Μπακογιάννη.

Στην έρευνα της Marc για το Εθνος και στην ερώτηση ποιον επιθυμείτε για αρχηγό της ΝΔ, όσοι θα ψηφίσουν στον πρώτο γύρο επιλέγουν Ντόρα Μπακογιάννη με ποσοστό 40,9% έναντι 39,4% του Αντ. Σαμαρά. Ποσοστό 12,5% συγκεντρώνει ο Π. Ψωμιάδης. Σε ερώτηση για δεύτερο γύρο, η κ. Μπακογιάννη προηγείται με 48,5% έναντι 46,4% του κ. Σαμαρά.

Για την ανοικτή διαδικτυακή δημοσκόπηση του Zougla.gr η οποία δίνει ευρύ προβάδισμα στον Α. Σαμαρά, γίνεται αναφορά σε προηγούμενη ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου