Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Ο Σαμαράς τεχνοκράτης και η Ντόρα… λαϊκίζει!

Αυτό που είδαμε στη δευτερολογία της Ντόρας μας εξέπληξε και μάλλον ζημίωσε την ίδια. Προφανώς κάποιοι κακοί σύμβουλοι της βλέποντας το αποτέλεσμα να γέρνει συνεχώς προς την πλευρά του Σαμαρά χάνοντας το momentum, επέλεξαν να την σύρουν σε συνθήκες πόλωσης.
Δεκτή και αναμενόμενη η πόλωση. Όμως η Ντόρα είχε ένα και μοναδικό πλεονέκτημα έναντι του Σαμαρά. Αυτό της “τεχνοκρατικής αντίληψης”. Μπορεί να είναι ένα ισχυρό σημείο, είναι όμως τόσο ισχυρό που αρκούσε να της δώσει τη νίκη. Μην ξεχνάτε το πέπλο της τεχνοκρατικής αντίληψης που κράτησε τον αίσχιστο και ανίκανο Σημίτη 7 χρόνια στην εξουσία…
Βγήκε λοιπόν ο (υποτίθεται Δεξιός – Λαϊκιστής) Σαμαράς στην ομιλία του και ανέφερε με στοιχεία και αριθμούς ότι πηγή ήττας και ψήφων της ΝΔ είναι η σταθερή της βάση και όχι ο υποτιθέμενα κεντρώος χώρος. Επαναλαμβάνουμε το στοιχειοθέτησε με αριθμούς!
Κάποιοι σύμβουλοι προφανώς της Ντόρας, αφού η ίδια δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ τέτοιου είδους επιχειρηματολογία, ζήτησε δευτερολογία μόνο και μόνο για να πει με τσιτάτα ότι ο Σαμαράς έχει άδικο και πρέπει να προσεγγίσουμε τον κεντρώο χώρο για να μην είμαστε περιχαρακωμένοι κλπ κλπ. Χωρίς να παραθέσει ούτε έναν τεχνοκρατικό αντίλογο στα συγκεκριμένα νούμερα που χρησιμοποίησε ο Σαμαράς για να τεκμηριώσει την άποψη του.
Που καταντήσαμε… Ο Σαμαράς να μιλάει ψυχρά και ξενέρωτα με αριθμούς και η Ντόρα να απαντάει σαν αξύριστη φανατική Ρηγού του ‘80. Χώρια το ψυχολογικό. Μπροστά σε "Δεξιά κομματόσκυλα", γυρνάς και λες ότι οι κεντρώοι πρέπει να είναι το κέντρο της πολιτικής μας. Εμ ποιός θα σου φταίει μετά αφού αντί ν’ ακούς τον Ζαφειριάδη…
από olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου