Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Επεισόδια στην ΕΦΕΕ – διαλύθηκε η συνεδρίαση

Το φοιτητικό κίνημα βρίσκεται σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της ιστορίας του. Για πρώτη φορά μετά το 1995, γίνεται σοβαρή προσπάθεια για ανασυγκρότηση της ΕΦΕΕ.
Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της τεχνικής γραμματείας με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΠΚΣ, ΠΑΣΠ, ΕΑΑΚ, ΑΡΕΝ). Το αρχικό κλίμα συναίνεσης διαταράχθηκε για μια ακόμη φορά από τα μέλη της ΕΑΑΚ (εξωκοινοβουλευτική αριστερά).
Συγκεκριμένα κατά της διάρκεια της συνεδρίασης, τα μέλη της ΕΑΑΚ με διάφορες απειλές και ύβρεις προς τους εκπροσώπους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ., αλλά και με την χρήση βίας έδειξαν για ακόμη μια φορά το πραγματικό τους πρόσωπο με αποτέλεσμα να διαλύσουν ακόμη μια συνεδρίαση.
Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ καταγγέλλουμε το κλίμα τρομοκρατίας που θέλουν να επιβάλουν τα μέλη της ΕΑΑΚ και επισημαίνουμε ότι θα συνεχίσουμε να πρωτοστατούμε για την διεξαγωγή του Πανσπουδαστικού Συνεδρίου και την εκλογή νέας ΕΦΕΕ, συνεχίζοντας τον αγώνα μας για την ανασυγκρότηση του φοιτητικού κινήματος.
Καλούμε όλη την ελληνική κοινωνία να σταθεί στο πλευρό των υγιών δυνάμεων του φοιτητικού κινήματος και να απομονώσει τις μικρές μειοψηφίες με τις καθεστωτικές και αντιδημοκρατικές αντιλήψεις και πρακτικές.
Το Γραφείο Τύπου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου