Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Διώξεις Πασόκ. Όλα γίνονται για τα δικά τους παιδιά. Για τους δικούς τους φίλους!

Θλιβερή η ακατάσχετη επιχειρηματολογία των γονατισμένων δημοσιογράφων στα «Μέσα Μαζί», για την υποστήριξη της σοσιαλιστικής βαρβαρότητας στο θέμα της απόλυσης χιλιάδων νέων από τα stage. Προσπαθούν μάλιστα να μας πείσουν για την ορθότητα της κοινωνικά ευαίσθητης πολιτικής του νέου Πασόκ και του Γιωργάκη!
Πραξικοπηματικά στέλνουν στο δρόμο χιλιάδες νέους, στην προσπάθειά τους να καταργήσουν μια όντως σκληρή εργασιακή πραγματικότητα αντικαθιστώντας τον με ένα μεσαιωνικό παροξυσμό. Πετάνε στα σκουπίδια και στους δρόμους τους μη αρεστούς για να περάσουν οι κολλητοί! Οι θέσεις αδειάζουν και πρέπει τάχιστα να αναπληρωθούν λόγω «ευρυθμίας» των υπηρεσιών. Ήδη οι μόνιμοι σκούζουν …. Εντελώς συμπτωματικά! Επειδή οι κυβερνώντες και το βαθύ κράτος «έχουν πάντα δίκιο» θα καλύψουν τα κενά τάχιστα και «δημοκρατικά». Όπως οι Γενικοί Γραμματείς στα Υπουργεία. Χιλιάδες βιογραφικά που δεν πρόκειται ποτέ να ελεγχθούν. Έπειτα με παχύδερμο θράσος και την πλήρη σύμπραξη των «Μέσων Μαζί» θα γίνεται και πάλι του Πασόκ σε διορισμούς, βολέματα, νέες μορφές συμβάσεων και κάθε είδους πελατειακές και κομματικές εξυπηρετήσεις!
Θλιβερή η προσπάθεια του συστήματος να ρίξει τις αμαρτίες ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος στις πλάτες των τελευταίων υπευθύνων στο Υπουργείο
exastal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου