Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Μάλλον δεν θα φάμε με χρυσά κουτάλια. Ο Γιωργάκης παραδέχεται την παγκόσμια κρίση!

Ο Γιωργάκης βρίσκεται σε μάχη με το σκοτάδι της επάρατης Δεξιάς και δεν έχει χρόνο για τα οικονομικά προβλήματα της κοινωνίας!
Η προεκλογική παροχολογία του Γιωργάκη ήταν άλλο ένα κόλπο για να υφαρπάξει την ψήφο του λαού. Τώρα το Μαξίμου και τα παπαγαλάκια της Ιπποκράτους ελπίζουν σε μια καλή διαχείριση της προσγείωσης στην πραγματικότητα! Θα μπορούσαμε να την αποκαλέσουμε νεομακιαβελισμό με λίγες θερμίδες! Τα μέσα ενημέρωσης αναλαμβάνουν να πιπιλάνε τα μυαλά των θεατών με εντατικά γυμνάσια παραπληροφόρησης. Το δούλεμα όμως έχει τα δικά του όρια στους μηχανισμούς χειραγώγησης που ενεργοποίησε από την πρώτη μέρα το Μαξίμου! Αργά ή γρήγορα θα φτάσουν και στις προβοκάτσιες γιατί διαφορετικά η αντίδραση και η αντίσταση του κόσμου θα μείνει ανεξέλεγκτη! Οπότε ο πράσινος κομματικός μηχανισμός και τα κανάλια θα αποκτήσουν το πραγματικό μακιαβελικό, πρόσωπο τους. Σκοπός των μεγάλων συμφερόντων είναι η μακροημερέστερη παραμονή του κινήματος στην εξουσία.
Από κάτω ο λαός έχει αντιληφθεί από τώρα το παιχνίδι που παίχτηκε εις βάρος του. Με τα αλαζονικά επιχειρήματα της περίτρανης νίκης του «σοσιαλισμού» και προσωπικά του Γιωργάκη (άρα κανένας δεν έχει το δικαίωμα αμφισβήτησης και αντίδρασης) επιχειρείται συντονισμένη αποβλάκωση και επιθετική φίμωση κάθε αντιπολιτευτικής αντίστασης. Στα δελτία των οχτώ κάθε έννοια λογικής έχει εξοστρακιστεί και όλα διυλίζονται σε αντιστοιχία με τα συμφέροντα των οικονομικών κέντρων που ελέγχουν τα μέσα και τους «δημοσιογράφους». Έτσι και τώρα πρέπει «πάση Θεού» ο λαός να ενστερνιστεί την άποψη ότι για τα χάλια της οικονομίας ευθύνεται αποκλειστικά ο Καραμανλής και η θητεία του στην πρωθυπουργία. Πριν τον Καραμανλή η Ελλάδα ζούσε έναν Παράδεισο που μόνο το Πασόκ μπορεί και πάλι να προκαλέσει σε έκδοση Δανίας, αυτή τη φορά! …. Τέτοια χάλια!
Το «πρόβλημα» που αντιμετωπίζει ο Παπανδρέου είναι ο ίδιος ο λαός. Ένας λαός που δεν έχει καμιά όρεξη να πέσει «θύμα» της παγκόσμιας κρίσης. Γι’ αυτό τιμώρησε την ειλικρίνεια Καραμανλή. Ίσως ο Καραμανλής σκηνοθέτησε την «φυγή» του από τη στιγμή που η αντιπολίτευση υιοθέτησε την στάση «όχι σε όλα» διότι όπως έλεγαν το πρόβλημα της Ελλάδας ήταν η ανικανότητα της κυβέρνησης και όχι τα συσσωρευμένα προβλήματα και η παγκόσμια κρίση. Για τα προβλήματα έφταιγε αποκλειστικά ο Καραμανλής και η κυβέρνησή του! Από αυτό το σημείο ο Καραμανλής έπρεπε να βρει σημείο εξόδου με την προκήρυξη εκλογών. Έπρεπε να δοθεί η ευκαιρία στο Γιωργάκη να αποδείξει ότι «τα λεφτά υπάρχουν». Μάταια όμως. Γιατί από την πρώτη στιγμή ο Γιωργάκης παραδέχεται ότι τελικά όλα ήταν μπαρούφες και λεφτά δεν υπάρχουν, λόγω της ….. παγκόσμιας κρίσης! Από την πρώτη στιγμή ο νέος πρωθυπουργός ακύρωσε τον εαυτό του και απέδειξε ότι σκοπός του ήταν η εξουσία και όχι η επίλυση των προβλημάτων.
exastal


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου