Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Aπάντηση Αντ. Σαμαρά στην Ντ. Μπακογιάννη για το “savoir vivre”

 Αυτονόητη χαρακτηρίζει ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς την υποχρέωση όλων των υποψηφίων να τηρούν έναν κώδικα ορθής συμπεριφοράς, απαντώντας στην επιστολή της κ. Ντόρας Μπακογιάννη.
Αναλυτικά η απαντητική επιστολή του κ. Σαμαρά

Αγαπητή Ντόρα,
Είναι αυτονόητη η υποχρέωση όλων μας, να τηρήσουμε έναν κώδικα ορθής συμπεριφοράς. Και όπως γνωρίζεις αυτό πράπω, εκφράζοντας την εντολή όλης της Παράταξης για ενότητα μεταξύ μας και ισχυρή Αντιπολίτευση απέναντι στο ΠΑΣΟΚ
Οι όποιες διαφοροποιήσεις δεν θα πρέπει να ευτελιστούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, ούτε και θα πρέπει τα ΜΜΕ να γίνουν πεδίο μεταξύ μας προστριβών.
Η προγραμματισμένη μου επίσκεψη στην περιφέρεια, δεν μου επιτρέπει να συναντηθούμε τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Χρήσιμο θα ήταν όμως, οι υποψήφιοι να επικοινωνήσουμε την ερχόμενη εβδομάδα ώστε να βρεθεί από κοινού ο κατάλληλος χρόνος.
Με εκτίμηση
Αντώνης Σαμαράς

Προηγουμένως η Ντόρα Μπακογιάννη είχε στείλει επιστολή στους τρεις συνυποψηφίους της ζητώντας να αναληφθεί από κοινού πρωτοβουλία συνεννόησης και αυτοδέσμευσης για τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα.
Σε αυτή μεταξύ άλλων κάνει λόγο για όρους που «θα διασφαλίζουν τον πρώτιστο στόχο μας που είναι κοινός: η ενότητα της παράταξης και η γρήγορη ανασυγκρότησή της».
Προτείνει μάλιστα να υπάρξει μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων, ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα και εν τη γεννέση τους φαινόμενα παρεκτροπής από υποστηρικτές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου