Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Σαμαράς: H υπογραφή μου με δεσμεύει



Μεγάλο άλμα χαρακτήρισε την εκλογή προέδρου από τη βάση ο υποψήφιος για την αρχηγία της κόμματος Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στην ΚΕ της ΝΔ... Επεσήμανε δε πως από την αρχή υποστήριξε ότι «η εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος έπρεπε να γίνει με προσφυγή στα μέλη της βάσης, από όλα τα μέλη του κόμματος. Ακόμα και από εκείνα που θα εγγραφούν την ίδια μέρα της ψηφοφορίας».
«Αυτό συμφωνήθηκε τελικά από όλους τους υποψηφίους και την οργανωτική επιτροπή, αυτό υπογράψαμε και εμένα η υπογραφή μου με δεσμεύει», τόνισε.
Επανέλαβε δε ότι θα δεχθεί να ψηφίσουν και οι φίλοι του κόμματος αρκεί να συμφωνήσουν όλοι. «Από εκεί και πέρα ότι νέο υπάρχει, εμπιστεύομαι απολύτως τη σοφία της οργανωτικής επιτροπής», σημείωσε.
Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι προτιμά το θέμα να λυθεί άμεσα και συναινετικά. «Αλλά πρέπει να λυθεί σήμερα γιατί κουράζουμε με τις ατέλειωτες ώρες για τη διαδικασία», ανέφερε.
Ζήτησε δε «να διατηρηθεί αυτό το κλίμα συναίνεσης ως το τέλος και να προχωρήσουμε. Να προφυλάξουμε την ενότητα που έχουμε ήδη κατοχυρώσει και να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας στη βάση που μας παρακολουθεί και μας κρίνει. Της το χρωστάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου