Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η Singular Logic ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΗ ΝΔ


Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ρηγίλλης ήρθε να προστεθεί και η άρνηση της εταιρείας Singular Logic να αναλάβει την οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου αρχηγού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία, που οργανώνει επί δεκαετίες την έκδοση αποτελεσμάτων στις εθνικές εκλογές, αποσύρθηκε γιατί «δεν γνώριζε με ποιον να συνεννοηθεί από την πλευρά του κόμματος και να υπογράψει σχετική συμφωνία».
Η εταιρία λέει ότι δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη όταν δεν ξέρει ούτε που θα βάλλει τους υπολογιστές, σε ποια εκλογικά κέντρα ούτε πόσοι θα είναι οι υπολογιστές αυτοί, ούτε με ποιους θα συνεννοείται που θα έχουν την ευθύνη για την προσέλευση των πολιτών και θα εγγυώνται το αδιάβλητο της ψηφοφορίας.
Στο πλαίσιο αυτό δημιουργούνται υπόνοιες ότι κάποιοι σκοπίμως δημιουργούν συνεχώς διαδικαστικά προσκόμματα ώστε στο τέλος να αναιρεθεί η δυναμική της εκλογής αρχηγού από την βάση λόγω τεχνικών δυσκολιών.
Κομματικές πηγές υποστήριζαν χθες ότι η Ρηγίλλης βρίσκεται σε επαφή με τρεις άλλες ιδιωτικές εταιρείες που θα εγκαταστήσουν το on line σύστημα στα εκλογικά κέντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου