Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Δήλωση του Εκπροσώπου της Ν.Δ. κ. Γ. Κουμουτσάκου για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ (24/10/09)

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γ. Κουμουτσάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ περί «εχθρικού», όπως είπε, «διεθνούς και ευρωπαϊκού περιβάλλοντος» για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησής του είναι τουλάχιστον περίεργες.
Φαίνεται ότι αποτελούν το πρώτο βήμα της επερχόμενης άτακτης υποχώρησης από την προεκλογική, ανεδαφική υποσχεσιολογία του ΠΑΣΟΚ.
Μόλις δυο εβδομάδες μετά την ανάληψη της κυβέρνησης άρχισαν ήδη να κατασκευάζουν «εχθρούς» και «υπονομευτές» εντός και εκτός Ελλάδας.
Άρχισαν να κατασκευάζουν άλλοθι και να αναζητούν διεξόδους από τον αδιέξοδο λαϊκισμό των υποσχέσεων των πάντων στους πάντες.
Γνώριζαν και μάλιστα εγκαίρως, όλα τα δεδομένα, και τις προκλήσεις και τις δυσκολίες.
Δεν είχαν, όμως, το απαιτούμενο πολιτικό θάρρος, την υπευθυνότητα να μιλήσουν ειλικρινά στους πολίτες. Προτίμησαν να είναι ευχάριστοι, αλλά όχι χρήσιμοι.
Όμως, η περίοδος της αοριστολογίας τελείωσε. Έφτασε η ώρα του συγκεκριμένου. Κι από αυτό κρίνονται τελικά οι κυβερνήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου