Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Ο Καρατζαφέρης σπεύδει να στηρίξει Ντόρα, αλλά με τον Κ. Παπούλια την πάτησε

Έχουμε επισημάνει ήδη τους λόγους για τους οποίους η ανάδειξη της Ντόρας θα ευνοήσει το ΛΑΟΣ (αλλά και το ΠΑΣΟΚ).
Και ομολογουμένως ο κ. Γ. Καρατζαφέρης κάνει ο,τι μπορεί για να μας …επιβεβαιώσει. Για παράδειγμα στη σημερινή εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου στον REAL FM ακούστηκαν τα εξής
Καλημέρα σας κ. Πρόεδρε
Καλημέρα σας κ. Χατζηνικολάου
Καταρχάς, να σας συγχαρώ για το εκλογικό αποτέλεσμα και να σας ρωτήσω πως βλέπετε να εξελίσσονται τα πράγματα στην πολιτική σκηνή. Οι προγραμματικές δηλώσεις σχολιάστηκαν ιδιαίτερα για το πολύ συναινετικό κλίμα που υπήρξε ανάμεσα στον κ. Καραμανλή και τον κ. Παπανδρέου. Πολλοί θυμήθηκαν και ένα σενάριο που είχατε πει προεκλογικά, ότι μετά τις εκλογές θα δούμε Παπανδρέου Πρωθυπουργό, Μπακογιάννη αρχηγό, Καραμανλή Πρόεδρο.
Γ. Καρατζαφέρης: Όταν το πρωτοείπα, αρκετοί το λοιδόρησαν, αλλά απ΄ ότι δείχνουν τα σημάδια, θα υλοποιηθεί το σενάριο. Η κα
Μπακογιάννη, θα κάνει περίπου περίπατο, ο κ. Μπίκας, το δεξί χέρι του Προέδρου της Δημοκρατίας πηγαίνει στην ΕΥΠ και εγκαταλείπει τον Πρόεδρο και ο συνεργάτης του Προέδρου κ. Σ. Βαλυράκης έγινε βουλευτής, τώρα το 2009 και όχι το 2007. Απ΄ ότι φαίνεται ο κ. Παπούλιας δεν θα είναι υποψήφιος. Οπότε ανοίγει ο δρόμος για τους δύο, που πιστεύω ότι μεθόδευσαν την κατάσταση προς τα εκεί.
Λίγη ώρα αργότερα ο Κάρολος Παπούλιας αποδεχόταν την πρόταση για επανεκλογή μου στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας (http://www.antinews.gr/?p=19253).
Αν λοιπόν η αξιοπιστία των λεγομένων του κ. Καρατζαφέρη είναι ανάλογη των όσων ισχυρίστηκε για τον κ. Παπούλια, τότε τον «περίπατο» της προτίμησής του τον βλέπουμε να εξελίσσεται σε γολγοθά.
antinews

1 σχόλιο: